Левски представи нова колаборация, включваща интерактивни фен артикули. „Сините“ са на мнение, че по този начин ще излязат като иноватор на световната сцена.

Ето какво написаха от клуба:

„Левскари,

Представяме ви Digital fashion – колаборация, изцяло в полза на клуба, която ще изкара „ПФК Левски“ на световната сцена като иноватор в създаването на интерактивни фен артикули.

Продуктът, който ще имате възможност да поръчате съвсем скоро, е реализиран в партньорство с Благовест Димитров (@bdimitrov) – графичен дизайнер и AR Creator.

През 2018-ата Благовест е избран да бъде сред първите 100 души в цял свят, които имат достъп до създаването на AR ефекти за Instagram. От тогава до днес, неговите AR ефекти са генерирали над 30 милиарда импресии и са използвани от някои от най-известните хора по света. Той е и официален Meta Spark партньор за България от 2019 година, а от 2022 и TikTok Effect House Insider.

Благовест има богато сътрудничество с „ПФК Левски“ през годините, като през 2019, заедно с клуба реализират първия AR филтър за „Левски“ във facebook, който нарежда клуба до едни от първите в света, които предлагат свой собствен AR филтър на феновете. AR филтърът от 2019 на „Левски“ придобива бързо популярност и генерира милиони използвания. През 2017-ата, Благовест печели конкурс, създаден от клуба и феновете, и създава първите Viber стикери на „Левски“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук