Големият фен на Левски – Кирил Ефремов – сподели мнението си за поредицата от мачове без победа. Той бе категоричен, че „сините“ и техните фенове са минали през далеч по-тежки периоди и сега също продължат да стоят твърдо зад отбора.

„Не мисля, че сме в криза, но просто не успяваме да си реализираме положенията. Отборът играе добре. Много бързо забравихме как преди година и половина всеки идваше и се снимаше с таблото на „Георги Аспарухов“. Тогава на всяка една точка се радвахме. Сега започнаха веднага да излизат специалисти, които обясняват как Мъри Стоилов не разбира и е объркал тактиката, какви ментата са били бразилците и т.н. Само допреди месец той беше най-велик, а сега… Не, че е нещо, но не сме загубили последните 5 мача, а не сме победили в тях. Преди това паднахме веднъж от Славия. Тогава пак играхме добре. Бързо забравят хората. Ние в момента не си взимаме мачовете, но играем. Създаваме положения, но не успяваме да ги вкараме. Мъри няма вина за това, че не успяват играчите да вкарат. Нека не забравяме и онези 7-8 мача без загуба, когато всички започнаха да говорят как това е Левски и т.н. Когато взехме Купата, Стоилов предупреди, че не сме готови и този успех се дължи на емоциите около отбора. Трябва още време. Дори не се ядосвам, защото виждам, че Левски играе на 100%. Нормално е да има слаби мачове, а понякога и резултати. Не може с едни и същи футболисти да взимаш всеки мач и тези играчи да са в максимално добра форма винаги. Ако бяха влезли част от положенията в последните мачове – какво щяхме да говорим тогава?!“, заяви той.

„След като феновете на отбора се кълнат в любов към него, то би трябвало да са на стадиона в събота срещу Славия. Това е пътят. Ще има възходи, падения, болка и радост. Това е Левски! Трябва всички да сме заедно, за да се получи нещо. Ние минахме през толкова тежък период, та сега някакви си 6 мача без успех ли ще ни накарат да хвърлим всичко по дяволите?!“, заяви Ефремов.

„Мач телеграф“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук