Мъри: Аз желание виждам във всеки мач. Най-важното е футболистите да имат амбиция (ВИДЕ)

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия преди второто гостуване на „сините“ във Варна. След нулевото равенство с Черно море на столичани им предстои и двубой със Спартак Варна.

„Започнахме да се готвим за срещата със Спартак. Имаме достатъчно проблеми, които постепенно се разрешават. Връщането на Андриан Краев от наказание ще бъде добър момент за клуба, както и евентуалното завръщане на Филип Кръстев. Те са свежи играчи, които не са играли в предния мач“, започна Мъри.

„Аз желание виждам във всеки мач. Най-важното е футболистите да имат амбиция, желание. Спазват тактическата дисциплина, но ни липсва може би един от най-важните компоненти – гола. Върху това трябва да се насочат футболистите – върху отбелязването на гол. Спартак Варна в последните месеци израстна много като организация, дисциплина. Направиха положителни резултати. Отделно очакваме не най-доброто състояние на терена, което допълнително ще затрудни нашите играчи, но те са длъжни вече да намерят път към вратата на противника. Явно е, че има психологическа затормозеност от неотбелязването на ситуациите. Начинът да излезеш от тази ситуация е като бележиш и естествено като имаш малко повече шанс. На Левски в момента му е нужна една победа, за да обърне нещата в своя полза. Това може да бъде добра предпоставка да даде самочувствие на отбора за финалния спринт“, добави треньорът на Левски.

„Доволни сме от срещата с феновете във Варна. Това е един от големите ни фенклубове, винаги пълнят трибуните когато гостуваме тук. Срещата премина в позитивен тон. Говорихме за левскарството, за проблеми, за решаването им, за Сдружението „Левски на левскарите“. Хората чуха от първо лице истината и нещата, които се решават и са решени в клуба“, каза още Стоилов.

Двубоят Спартак Варна – Левски е в неделя от 14:45 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук