Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, говори след нулевото равенство срещу Черно море на „Тича“. Мъри сподели, че отборът му трябва да играе с по-голяма увереност и самочувствие. Той отчете, че отборът му игра под голямо напрежение. 

„Стана доста нервен мач. Нашият отбор игра под голямо напрежение през първото полувреме. През второто полувреме променихме поведението си. Имахме 2-3 ситуации, които трябваше да вкараме. „Тича“ е доста негостоприемен стадиона. Трябва доста по-добре да контролираме топката. Отборът играе под напрежение. Влязоха двама 17-годишни. Младите се включиха активно и добре. Очаквах много по-голяма увереност през второто полувреме“, започна Мъри.

„При нас е ясно, че атакуващите опции ги няма – с най-голям опит и самочувствие. Ще трябва да се справяме и с тези моменти. Можехме да спечелим мача, стана повече битка. Ние имаме чистите ситуации, пред нашата врата не си спомням да имаше ситуации. На Краев ще му изтече наказанието, надявам се и Кръстев да е готов. Ние трябва да сме много по-уверени и с по-голямо самочувствие“, коментира още той.

„В такива равностойни двубои всяка ситуация е златна. Ние имахме две прекрасни за реализиране. Явно сме под голямо напрежение. Вижда се и в играта. Това е пътят. Левски трябва да преодолее проблемите и всякакви видове кризи. Надяваме се водещите ни футболисти в атака да се завърнат. Ако бяхме в оптимален състав в тези пет мача, три щяхме да спечелим“. 

Винаги се старая да спазвам добрия тон. В декларацията е казано какво иска Левски – разговори за изчистване на всички проблеми в българския футбол“, завърши Стоилов. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук