Стоилов: Има някакво обременяване най-вече психологическо, заради пропуските (ВИДЕО)

Станимир Стоилов сподели след нулевото равенство с „ЦСКА 1948“, че неговият отбор все още не е намерил лекарството за отбелязване на голове.

„Стана една добра футболна битка. Мисля, че нашият отбор малко по-лежерно игра през първото полувреме. През второто създадохме достатъчно моменти, в които да решим мача. Явно още не сме намерили лекарството за отбелязване на голове. Натрупаха се доста мачове, в които не вкарваме. Явно ще трябва да извървим нещата по трудния и бавния път. И тримата човека, които играят централни нападатели, получиха контузия, но това не трябва да е оправдание“, коментира Стоилов.

„ЦСКА 1948″ също игра на добро ниво. Добре са защитаваха. Вижда се, че отборът е в доста по-добро състояние от преди. Нашите си проблеми ние трябва да си ги решаваме“, сподели още наставникът.

„На този етап Илиян Стефанов има удар в глезена, където има стара болка. Ще знаем повече утре, надяваме се бързо да се възстанови“, разкри Стоилов за контузията на Стефанов, който напусна контузен през първата част.

„Има някакво обременяване най-вече психологическо, заради пропуските. Начините да се преодолее са малко шанс и работа“, завърши той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук