Левски е сред клубовете, които следят шотландския голмайстор на Хака Валкеакоски – Лий Ъруин, съобщава thescottishsun.co.uk. Бившият нападател на Мъдъруел и Сейнт Мирън увеличи сметка си през сезона до двадесет гола с хеттрик за ФК Хака срещу ВПС в сряда.

Ервин, който се премести във Финландия през февруари, е с изтичащ договор и е в радара на клубове в цяла Европа и извън нея.

Представител на Левски го наблюдаваше и имаше скаути на трибуната, за да го гледат как отбелязва трите си гола тази седмица, така че подготвят ход, когато договорът му изтече в края на седмицата. Но те са изправени пред ожесточена конкуренция от клубове в Германия, Франция, Гърция, Близкия изток и дори MLS за неговия подпис.

28-годишният Ервин напусна шотландския футбол по-рано тази година, след като изпадна в немилост, но възстанови кариерата си по грандиозен стил във Финландия.

Неговият брой от 20 гола във Вейкауслигата е бил постиган само веднъж през последното десетилетие, така че Хака знае, че няма да го задържи след края на договора му. Така че надпреварата за подписа му ще се разгорещи след уикенда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук