Нападателят на Левски Ивелин Попов говори пред „Домът на футбола“, точно след срещата с Локомотив Пловдив в Първа лига.

„Мисля, че в нас е вината. Можехме да затворим мача още в първото полувреме. Не се получи, за което ние доста съжаляваме. Фланелката на Левски винаги е тежала във времето. От всеки един футболист на Левски се изисква максимума. Винаги да печели, да вкарва много голове. Създаваме много положения. Надявам се, че грешките в най-скоро време ще се изчистят и ще започнем да си побеждаваме. Като реакция, движение, динамика и агресия в мача, мисля че нещата се получиха. Локомотив Пловдив игра с дълги топки, добре ги пресирахме. Единственото лошо е това, че не можахме да си вкараме положенията“, започна той.

„Левски никога не може да бъде аут от борбата за титлата. Има доста мачове. Точките се гледат зимата и май месец. Ние и преди си правихме някакви сметки, видяхте, че не станаха. Точките ще ги гледаме на зима и на лято. ЦСКА 1948 ни победиха в първия кръг, доколкото си спомням, не само с футбола на терена… имаше и други фактори. Имам наблюдения, странно съдийство на „Герена“, но на мен ми се вижда леко нагло вече. Така не може да се кара. Не може да се държат по този начин с клуб като Левски. Дано си вземат бележка, защото така не може“, сподели нападателят.

„Това, което Станимир Стоилов каза преди няколко дни – много странни решения се взимат. Само се оправдаваме с ВАР, затова като отидем в Европа и европейските турнири – виждате какво става. Не е това начинът да си галят егото някои президенти и да се мерят на местно ниво, но в чужбина са доста малки. Да се покажат в чужбина колко са големи. Не са големи, работил съм 10 години в Русия с наистина големи хора и доста се отличават“, завърши Ивелин Попов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук