Сираков: Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред (ВИДЕО)

„Този проект го чувствам като личен проект. Това беше една от първите задачи, които поставих преди две години и половина, тогава на Павел Колев, да възобновим членските карти. Мисля, че това е един от най-лесните начини всеки един левскар да се присъедини към огромното синьо семейство. И мисля, че успяхме през тези две години. За това с огромно удоволствие поставям началото на подновяването на членските карти на ПФК Левски и на добър час на всички“, започна Наско Сираков при откриването на кампанията за подновяване на членските карти на клуба „АзСъмЛевски“..

„Винаги успехите на клуба палят желанието на феновете да пълнят стадиона и да помагат по всякакъв начин на Левски. Убеден съм, че както каза и Пламен, тази кампания ще бъде по-успешна от кампанията 2020 година“, коментира Сираков.

„Смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред“, добави той.

„Юнайтед Груп излязоха с декларацията и обясниха всичко. Аз няма какво повече да добавя.“

„Ако някой му минава през главата, че водя тайни разговори и правя тайни договорки за Левски, значи много малко ме познава“, продължи мажоритарният собственик на клуба.

„В момента, в който има, какъвто и да е разговор за собствеността на Левски, цялата синя общност ще бъде надлежно информирана.“

„За това казах, че темата за смяна на собствеността на този етап не стои на дневен ред. Ние се готвим за зима, но ако дойде лято…“, завърши Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук