След поредица от трудни мачове, и на нас журналистите ни е трудно да пишем! Моля да ни разберете – всички сме разочаровани…

С огромна болка в сърцата установихме, че в последната седмица на страниците на „синята“ медия на България gerena.bg са се „намърдали“ феновете на отбора, който се подвизава в Борисовата градина, десетината останали слависти и привържениците на Лудогорец (с изненада установихме, че има и такива), за да злорадстват. Не е новина, че за тези хора загубите на „Левски“ предизвикват повече ентусиазъм, отколкото победите на техните отбори.

А къде сме ние, верните „сини“ фенове? Загубили настроение, унили, със „свити уши“… Наистина няма от какво да се срамуваме! Тази година победихме Лудогорец, онези с раздвоената самоличност на няколко пъти и ПАОК…Спечелихме Купата на България! В един момент се озовахме в позиция да се борим за титлата и вероятно се приземихме болезнено, но все още нищо не е загубено. С трепет очаквахме добрите новини от Юнайтед груп, а те отговориха, че трябва още да помислят.

Какво ни остава? В трудните моменти като този, трябва да подкрепяме отбора и треньора още повече, да сме единни и въпреки провокациите, да не забравяме, че основната ни цел все още е спасяването на „Левски“. Титлите и успехите в Европа ще дойдат без съмнение, но само ако „Левски“ продължи да съществува.

Защото „Левски“ е вечен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук