Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, призна, че доста неща от всички футболни компоненти са липсвали на отбора да победи Септември София, след като срещата завърши 0:0. Според хасковлията отборът в момента не се намира в позиция, от която да мисли надграждане, като акцентира, че не знае накъде може да поеме клубът оттук-насетне със селекционната политика.

„Грешна стъпка е, защото не успяхме да отбележим гол. Имахме влизания, но неточни последни подавания и удари. Това са слаби звена при нас, особено последният удар. Видно е, че последните мачове не можем да отбележим повече от гол. Имаме проблем в завършващата фаза. Футболистите се стараха днес, имаше тръпка, но ни липсваше последният удар“, започна Стоилов.

„От всичко по малко ни липсваше. Трябваше да шутира по-спокойно на бързия терен. Всичките ни удари бяха горе. Последните мачове не можем да отбележим повече от гол. На този етап нищо не можем да кажем накъде ще поеме Левски. Ситуацията е такава, каквато е сега. С малко повече агресия ще излезем от това положение. Като нямаш достатъчно точност, трябва повече агресия и хъс. Нищо друго не може да направим“, завърши хасковлията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук