Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването на „Арена Спорт“ по БНТ. Мъри коментира причината за загубата с 1:2 от Славия в сряда, а освен това взе отношение по целите на тима и възможността на „сините“ да се борят за титлата.

„Щях да бъда притеснен, ако нашите противници ни надиграваха футболно. За мен това е грешка на нашия растеж. Имам предвид в растежа на изграждането ни като отбор, който доминира на терена, държи противника в собствената му половина. Специално за мача в сряда, нашият отбор не беше на 100% като амбиция и мотивация. Загубихме мачове, в които думата гостуване е жалка да я споменавам. Загубихме, защото настройката не беше на ниво“, призна Стоилов.

„Няма как аз да съм треньор на Левски и да имаме подкрепата на толкова много левскари по света, а да нямаме високи цели. Нямам намерение да живуркам в Левски. Искам всеки ден отборът да се бори и да надгражда“, категоричен е 55-годишният специалист.

„Левски пропусна етапа на изграждане на качествен стил и начин на играча и директно към етапа на победите. Прескочихме важен етап, но историята на Левски показва, че трябват успехи и затова го прескочихме“, заяви треньорът на Левски.

„От това, което виждам от началото на сезона, има една група от 10 отбора, които показват близки резултати. Има и друга група, която отстъпва. Това само показва колко голям трябва да броят на отборите в първенството. Една елитна група от 10 отбора и Втора лига също от 10 отбора с по-високи амбиции и възможности, вероятно ще допринесат повече за развитието на футбола“, коментира наставникът на „сините“.

„Виждам Левски като отбор, който трябва да се бори за титлата. Левски винаги е фаворит във всяка надпревара в България, в която участва. Ще се борим за всеки един трофей, за който ни се отдаде възможност“, заяви Станимир Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук