Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви преди предстоящия мач срещу Септември София, че го притеснява лъкатушенето във фаза защита.

„Когато си направил негативен резултат или представянето не е било добро, трябва да си готов да реагираш. Това трябва да направим утре и да покажем добра игра. Първото нещо, което трябва да направим, е да си върнем динамиката, агресията и желанието за победа“, каза той.

„Говорих с играчите за това, което видях на мача със Славия. Дали са разбрали, ще видим утре на терена. На приказки можем да обещаваме много работи.

„Лъкатушенето във фаза защита ме притеснява. Правим три мача без гол, след това допускаме два. Ние сме от стабилните отбори по отношение на отбраната, но (срещу Славия) имаше лека лежерност. Ако сме си на нашето ниво, нямам никакво притеснение.

„В Левски има футболисти, които трябва да компенсират отсъствието на Бари. Той изигра 35 мача поред, показваше качества и играта му ни харесваше. Футболистите, които играят сега в тези зони, трябва да се постараят да го заместят.

„В спорта сигурни неща няма. Във футбола има три знака (1, х, 2) и можем да си тръгнем с всеки от тях (от националния стадион утре). Играхме в доста разнообразни схеми и можем да противодействаме на множество отбори, така че всичко ще зависи от представянето на моите футболисти.

„Септември обича да атакува и да играе комбинативен футбол. Не случайно младите им футболисти получават предложения от водещите отбори“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук