Стоилов: Не можахме да намерим решение в атакуващите действия (ВИДЕО)

Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от „Славия“ на стадион „Александър Шаламанов“.

„Причините търсим изцяло в нас. Не можахме да намерим решение в атакуващите действия, „Славия“ се беше групирал и използваше всяка възможност за контраатака. Имахме нашите ситуации и при 0:0 да отбележим гол. Когато противникът е добре затворен, става по-трудно и по-трудно. Не бяхме достатъчно добре настроени за мачове, които са решителни. Явно не успях да дам достатъчно пояснения на отбора, намирам вината в себе си. От към агресия и динамика имаше проблеми. Всички мачове, в които противникът е добре групиран, трудно намираме решение. Проблем си е. Трябва или да матираш с първата ситуация, която имаш, или да не допускаш грешки“, каза след поражението Стоилов.

„И днес стигнахме до ситуации, но не успяхме да ги завършим. Не ми харесва амбицията и агресията, с която играехме в този важен мач. Явно не можем да отговорим на напрежението“, продължи той.

„Според мен твърде елементарни индивидуални грешки за футболисти на „Левски“. Даже е обидно. Няма време много за работа, защото през три дни има мачове. Ние загубихме мачовете в столицата. Това не е нормално за отбор с големи цели. Явно трябва да сваля целите, защото отборът не може да скочи на това ниво, което ми се иска“.

„Ние чак толкова много мачове не сме изиграли, че да се оплакваме. Повечето проблеми ни бяха от характера, амбициите. Като кондиция така и така протичахме нужните километри. Идеите в подаванията ни бягат. Тези неща искат време“.

„Явно, че въпреки желанието ми да играем още по-агресивно, не се получават нещата, ще видим как ще се поправят“, каза още треньорът на „сините“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук