Наставникът на дубъла на Левски – Елин Топузаков – коментира загубата на „сините“ в дербито с ЦСКА-София II от Югозападната Трета лига.

“Направихме една фрапираща грешка при изнасяне. По-бавното прегрупиране в защита и недобрата намеса на препъналия се вратар, дадоха шанс на ЦСКА да вкара. Ние не успяхме да вкараме от малкото ни шансове. Двата отбора са момчета на по 16-17-18 години. Те трябва да свикват с напрежението. Трябва да минеш през това, няма как“.

„Не се справиха с всички тактически задачи. Бавно сменяхме фронта, вече казах, че имахме малко положения. Не отнемахме бързо в противниковата половина“.

„В Трета лига целта е да обиграваме юноши, които да израснат и да са готови за мъжки футбол. Притежавахме повече топката – това беше. След като ЦСКА вкара беше ясно, че ще се затворят. Не е приятно да загубиш от ЦСКА, особено на „Герена“, но друго е важното“.

„Със сигурност им идва по-високо нивото. Разполагам с 20 души, давам на всички игрови минути. Всеки трябва да расте. Ще продължим така. Дано покрай индивидуалното израстване, расте и отборът“.

„Моето време като играч е безвъзвратно назад, няма общо със сегашната ситуация“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук