Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, говори след успеха с 1:0 над Берое в Стара Загора в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

„Труден мач, доволен съм от победата. Нашият отбор се представи според очакванията. Леко лежерно, нямаше агресия в атака и в защита. Игра достатъчно, колкото, за да спечели. Трябва да имаме повече динамика, повече агресия, за да вкараме втори гол. Въпреки че нямаше проблеми пред нашата врата, трябва да играем по-добре”, коментира Стоилов.

„Думата лежерно не е най-точната. Трябваше повече футболна агресия, имаше леко разконцентриране. Нямаше живец и амбиция. Играхме просто, за да вземем трите точки”, каза още специалистът.

„Ранният гол дойде навреме. Трябваше да натиснем по-агресивно в атака, за да вкараме втри гол и да затворим мача. Имахме положения Стилът на Левски трябва да бъде доста по-динамичен. Очаквам да играем добре пред нашата публика. Очаквам всички футболисти да подобрят агресията и динамиката в събота. Имаме достатъчно време, а да играем по най-добрия начин.В линията на защитата се справихме добре, но не можахме в предни позиции да бъдем по-агресивни, за да отнемаме топката”, допълни наставникът на „сините”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук