Стоилов: Има опасност след почивка и победа над „ЦСКА-София“ да сме по-лежерно настроени (ВИДЕО)

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов сподели мнението си след контролата със „Спортист“ (Своге), завършила 1:1.

„Искахме да направим добра тренировка, на моменти се получаваше, в други не. Досега имахме пауза, наложи се да изиграем две контроли за два дни. Отборът трябва по най-бързия начин да мисли за мача с „Берое“. Чакаме прибирането на всичките ни национали. Когато се съберем трябва да направим пълна концентрация за мача. Има опасност след почивка и победа над „ЦСКА-София“ да сме по-лежерно настроени. По най-бързия начин трябва да вкараме амбицията и желанието в нашия отбор.

Съжаляваме за контузията. Контузии във футбола стават. Съжаляваме, пожелаваме бързо възстонавяване. Иван допусна двойна грешка както се казва. В такава контрола трябва да оставиш противника да завърши атаката. Сигурен съм, че нямаше умисъл в неговите действия. Контролата като цяло беше коректна.

Паузата я оползотворихме като почивка и туризъм. Имам известни притеснения за концентрацията и мотивацията. Първите мачове след двубоите на националните отбори са неприятни, винаги са се случвали тези неща в дългата ми кариера. Дай Боже да успеем да намерим нужната настройка. Да поздравим националния отбор за двете победи, отдавна не се беше случвало да имаме две победи за три дни, което е радостно, да даде малко самочувствие на играчите. За мен е важно нашият отбор да намери своето лице, което имаше в последния мач. Винаги имам притеснение когато има дълга пауза“, сподели Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук