Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори за интереса на „Юнайтед Груп“ към клуба. Това се случи на срещата с феновете в Карлово. Той разкри, че не е разговарял още с представители на компанията относно бъдеща сделка.

„Нямам представа дали „Юнайтед Груп“ харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам – пошегува се легендата на сините. – Те провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля, че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици“, добави Сираков.

Той обяви, че компанията на сърбина Драган Шолак ще преговаря с тях четиримата (б.а. – него, Иво Ивков, Станимир Стоилов и Даниел Боримиров), които присъстваха на срещата с феновете.

„Част от интереса на фирмата към Левски се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор“, каза той, след като бе запитан за оставката, която Стоилов анонсира, в случай че клубът има нов собственик. „Като ръководители ще дадем на новия собственик възможност да избере екип, без условия. Това не значи, че те няма да преговарят с Мъри“, отсече Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук