Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet – Лъчезар Петров, даде интервю за dsport. Той коментира актуалните теми при „сините“ и партньорството между компанията и клуба.

„Връщаме се исторически назад. Palms Bet помага на Левски година назад преди да станем генерален спонсор. След това отношенията ни се разраснаха. Смея да твърдя, че стана във важен момент и не знам ако не бяхме ние как щяха да се развият нещата. Имаше от 4 до 5 месеца, в които трябваше да се оправят задължения. Постигнахме крехък баланс. Виждаме светлината.

По-спокойно е доколкото има изградена структура. Със спонсор като палмс бет със сигурност нещата са по-спокойни. Шапки долу и за феновете. Показателно е, че напълниха стадиона след загубата в „Надежда“.

Хората, които работят административно и Станимир Стоилов правят чудеса. Мога да потвърдя, че се спазва финансова дисциплина. Никой не си е позволил да наруши предварително начертания план. В прекрасни отношения сме. Както всяка работеща машина, имаме разговори. Те са мъжки и конструктивни. Нормално е да има различни виждания но това бих казал е плюс, защото в повечето случаи взимаме правилните решения. От една страна ние като спонсор, от друга хората от ръководството, вършим прекрасна работа.

Партньорството е устойчиво. Palms Bet преизпълнява условията си. Подобрихме всякакви показатели в нашата компания. Нееднократно съм казвал че да имаш възможност да работиш с най-големия клуб е чест и е бизнес оправдано. Ние сме видели ползите да сме партньори с Левски.

Ние сме тук, подписали сме, няма нищо страшно. Нямам отговор защо нещо като не се инвестира в българското първенство. То си остава най-рейтинговото. PalmsBet и Левски е едно прекрасно партньорство, което може да послужи за пример на хора, които искат да подкрепят футбола и българския спорт.

Нашият сектор е стабилен, поне за момента няма да влияят негативните събития. Освен на Левски, помагаме на художествената гимнастика и на десетки спортисти и по-малки клубове. Хората от личния състав, които не бяха за Левски, вече се запалиха.

Създадохме традиция да купуваме билети за мачовете на Левски на служителите. Налага се и допълнителни билети да купуваме понякога. Имаме петгодишен договор и ще продължим да си го изпълняваме. .

Да подкрепяме спортовете е част от нашата политика за социална отговорност. Помагаме, където можем. Постоянно добавяме нови партньори, ние сме активна страна. Стартирахме по обратния ред на пирамидата, взехме най-голямото – взехме Левски.

Имаме мечта да се приберем един ден на нашия стадион и да се чувстваме, както феновете на Левски заслужават. Показателно е колко хора ходят в Сектор „А“. Важна е инфраструктурата. Имам носталгия към периода, когато не бях обременен и гледах от Сектор „В“.

Като привърженик, това което направи Мъри за една година, само му показва нивото. От седем – осем трансфера, само един объркан – Анте Блажевич. Взеха се много добри футболисти. Тези, които преди играха колебливо, сега играят много добре.

Пълният стадион, подплатен и със спортните резултати – спечелването на купата, носи двойна радост. Незаменимо е да видиш тези резултати и като спонсор и като фен. Към феновете – да продължават да бъдат на стадиона и да подкрепят“, каза Петров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук