Нещата в Левски бавно започват да се случват, но най-хубавото е, че публиката има вяра на своите любимци и най-вече на Станимир Стоилов. През седмицата от „Герена“ се похвалиха, че присъствието му дава и финансови резултати, след като феновете се събудиха и отново има глад за купуването на фланелки, шалове, сезонни и членски карти.

Сега обаче на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ се е случило нещо, което не е виждано там от години. Клубният магазин е бил опразнен в часовете преди мача с ЦСКА 1948, а вчера е било разграбено всичко, което е оцеляло.

„Не съм виждал подобно нещо, откакто се занимавам с тази дейност. Въпреки състоянието си имаме по-добри продажби от всички останали отбори, но не сме вярвали, че за един ден може да свърши всичко. Благодарим на всички левскари, които помагат на клуба, след като си купуват оригиналните продукти. Съвсем скоро ще направим ново зареждане, а освен това сме приготвили изненади и нови продукти“, заяви управителят на клубния магазин на „сините“ Пламен Петров.

Той разкри, че при отхлабването на мерките за COVID-19 предстои обиколка на цяла България на мобилния магазин. Освен това на „Герена“ се стягат и за сериозна кампания около подновяването на членските карти. Там са приготвени сериозни изненади за техните притежатели.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук