Ивков: Взехме мача според мен с излишни затруднения, можеше да го решим по-рано (ВИДЕО)

Изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Ивайло Ивков заяви след победата над „ЦСКА – София“, че успехът е абсолютно заслужен.

“Абсолютно заслужено. Взехме страхотно важен мач, благодаря на левскарската общност, показаха отново много. Тези победи трябва да се превръщат в навик за нас. Искам да посветя тази победа на Павел Панов, който вече не е между нас. Наскоро той трябваше да навърши 72 години. Взехме мача според мен с излишни затруднения, можеше да го решим по-рано“, започна изпълнителеният директор на „ПФК Левски“.

„Всичко неименуемо помага, ние започнахме да растем финансово и преди да дойдат победите, благодарение на нашата велика общност. Истинското начало беше февруари месец. „Левски“ като цяло върви по един правилен и добър път и хората го усещат. Те виждат какво се случва. Нищо толкова не се е случило, просто работим и се отдаваме за „Левски“. Преди близо 3 месеца имахме редовна пресконференция и казахме, че това е процес, той към момента продължава. Надявам се да продължи не много дълго”, завърши Ивайло Ивков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук