Опитният специалист Емил Велев се изказа остро срещу част от привържениците на ЦСКА – София, които си позволиха да използват нецензурни думи срещу някои от най-големите легенди в историята на столичния клуб. Както е известно, запалянковците на „червените“ обиждаха Любослав Пенев, Стойчо Младенов и Радослав Здравков, а Кокала заяви, че това е „срамна работа“.

„Няма как да подмина темата и с отношението на феновете на ЦСКА – София към част от легендите на клуба. Грозна, срамна работа. Никой не може да казва на някой как да си изкарва прехраната! Ама никой! Навремето Гибона игра в ЦСКА, но никой не каза нищо. Той си остава левскар завинаги, където и да е. Като мен“, каза Кокала.

„Сигурен съм, че тези грачещи фенове на „Армията“ дори не могат да четат. Иначе щяха да знаят кои са Любо Пенев, Стойчо Младенов, Ради Здравков и какво са направили за ЦСКА. Аз лично не знам кое е истинското ЦСКА и дали въобще съществува. Но виждам, че 95 % от хората подкрепят отбора, който играе на „Българска армия“, сподели още Емил Велев пред „Гонг“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук