Клуб по художествена гимнастика Левски е един от най-старите и най-популярни гимнастически клубове в България. В него тренират над 200 момичета на възраст от 3 до 18 години. През изминалата година клубът ни спечели цели 83 медала от държавни първенства и още стотици от международни турнири. В момента в залата до стадион Герена се готвят за участие на Държавното първенство за ансамбли през м. Октомври. Клуб Левски ще бъде представен от 8 ансамбъла – по 2 във всяка възраст.

Но тази седмица светът е обърнал поглед към Световното първенство в София и ние се вълнуваме повече от обикновено, защото представителките на клуба, нашите съотборнички и приятелки Рейчъл Стоянов и Камелия Петрова като част от Националния ансамбъл на България, ще участват. Надпреварата при ансамблите започва в събота.

Освен звездите, на които стискаме палци за титли и медали, младите ни надежди Радина Стоянова, Миа Александрова, Андрея Станкова, Виктория Павлова и Мария Панайотова ще украсят първенството с изпълнения на техните танци в паузите между съчетанията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук