Едва ли има някой, който при споменаването на прякора Геро, да каже веднага, че той се отнася за Герасим Георгиев. Актьорът, който се изживява като водещ в един от най-обичаните формати у нас – „Като две капки вода“ – е едно от най-познатите лица у нас от гилдията му. Той даде своето по пътя на „сините“ към първия трофей след 13 години суша – Купата на България. Актьорът сподели своето мнение преди първото за сезона дерби с ЦСКА-София.

„То какво ли не оказва влияние в този мач. Като започнем от времето. Много неща могат да променят ситуацията. Просто този мач не е като другите. Затова и трудно могат да се правят прогнози как ще завърши дербито“, започна Геро.

„Това, което мога да си пожелая, е най-накрая да гледаме футбол. Да има положения, интересни моменти и разигравания. А който е по-добър – той да победи. В последно време не се много тези неща в мечовете между двата отбора. Иска ми се да име и повече възпитание и култура от тези, които ще бъдат на трибуните“, продължи той.

„ЦСКА се разпадна на много части, но аз лично не приемам това, което се случи на стадион „Българска армия“. Съжалявам, но не може да се плюе историята. Това са хора, които са направили толкова много за клуба, който обичаш. Просто не помага. Не е хубаво. Иначе да са живи и здрави за постоянните обиди, които се чуват по адрес на Левски. Имам чувството, че само това им е останало. Аз, например, никога не се занимавам със съперника. Просто не ме интересува. Не може той де ти е виновен за проблемите или състоянието, всеки трябва да си гледа своя отбор“, смята Геро.

Той е от тези, които не са загубили доверието си в играчите, както и в Станимир Стоилов, въпреки отпадането от Хамрун, както и двете загуби досега в дербитата, които отдалечиха отбора още сега на 7 точки от първото място и ЦСКА-София.

„При нас често се случват такива неща. Искаме повече и повече. Забравихме, че Левски бе в нокаут. Освен това финансово нещата не са се подобрили толкова, че да може това да се отрази и на отбора. Имам пълно доверие в Станимир Стоилов и стоя зад него. Истината е, че хубавите неща стават бавно и трябва да свикнем с това, Мъри обаче си знае работата“, категоричен бе актьорът.

„Няма да бъда на трибуните, ще стискам палци пред телевизора. Казах ви вече, че ми се иска да има повече възпитание по трибуните. Именно заради неговата липса спрях да ходя по стадионите. Не знам, не мога да приема някои неща. Имах чувството, че доста хора около мен не идват заради футбола, тръпка и отбора, а за нещо друго. Така и не мога да си обясня какво“, призна Герасим.

„Другото, което искам, също го казах – да видим истински футбол, независимо кой ще победи. Е, ясно е, че предпочитам да сме ние. Освен това много ми се иска Левски да си стъпи на краката финансово, за да може спокойно да се развива“, завърши актьорът.

„Мач телеграф“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук