Левски захапа съдийската комисия и Железов: Не желаем това „извиняващо се нищожество“ да ни ръководи мачове! (ВИДЕО)

Левски излезе с официална позиция след загубата с 2:3 от Локомотив (Сф). Ето какво написаха „сините“:

Уважаеми ръководители на Съдийската комисия към БФС. Представяме на Вашето внимание две идентични ситуации, в които „Левски“ видимо бе ощетен от ръководените от Вас съдии.

Първата от тях е от 1-ия кръг на Първа лига при гостуването на „ЦСКА 1948“ в Бистрица, когато главния рефер Ивайло Стоянов не отсъди очевидна игра с ръка на футболист на противниковия отбор в наказателното му поле.

Втората е от 10-ия кръг на първенството – в събота, 10 септември срещу „Локомотив“ (София). Главният съдия Валентин Железов не санкционира игра с ръка на футболист на домакините въпреки многобройните повторения, които видя на ВАР монитора. Ситуация, след която падна победното попадение за „Локомотив“.

След случилото се в първия кръг не взехме отношение единствено заради доброто на българското съдийство. Със съдията Валентин Железов обаче това се превръща в тенденция.

Категорично заявяваме, че не желаем това „извиняващо се нищожество“ да ръководи мачове на „Левски“.

П.П: С интерес очакваме да научим дали главният съдия и дежурният делегат на мача на стадион „Локомотив“ в София са описали в своите доклади всичко, което чуха ушите им в тунела след края на първото полувреме на срещата.

„ПФК Левски“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук