Стоилов за Папазов: 125 000 лв. са не повече от 5% от това, което е направил като зулуми на Левски (ВИДЕО)

Станимир Стоилов отправи нова атака към члена на Надзорния съвет на Левски – Константин Папазов. Мъри е категоричен, че не си е оттеглил искането за оставка на Тити, въпреки че баскетболният специалист плати неустойката от 125 хиляди лева към Макрон.

„Като че ли темата с Константин Папазов се коментира доста дълго време. Това, че той е поел отговорност и няма да си подава оставката, аз не съм си оттеглил искането за неговата оставка. Понеже активността от негова страна да се коментира Левски е добра, мога да кажа, че през тези години Константин Папазов е бил съветник и управляващ клуба. А аз казах Левски и Римската империя защо пропаднаха – заради съветници и лошо управление. И двете неща важат за него. Тези 125 хиляди лева са не повече от 5% от това, което е направил като зулуми на Левски като съветник на много президенти и изпълнителни директори, на които и паметници им издигаше тук и като управляващ. Още плащаме задължения от времето, когато се е напъвал като управляващ. Моят съвет е да помисли сериозно да се концентрира върху баскетбола. Това е същото аз да давам на Папазов или Сашо Везенков акъл как да се прави баскетбол.

Вие не знаете ли колко президенти съветваше и паметници на които вдигаше? Върнете се назад. Накрая се оказа, че в клуба е доста голям финансов бардак, който все още се изплаща. Неслучайно още изплащаме още дългове и се затрудняват и клубът, и спонсорът, и привържениците да изчистват тези неща. Казал съм си мнението. Това е моята истина. Футболът не му е силата. Вижда се, че наследихме клуб, който беше пред всякакъв фалит. Тези съветници докараха Левски дотук“, коментира Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук