Наставникът на „сините“ направи своя коментар след победата с 2:0 над Ботев във Враца. „. Мъри бе видимо недоволен от показаното от неговите възпитаници.

Треньорът заяви също, че има интерес към футболисти на Левски, но за момента предложенията са далеч от желаното.

„Според мен ключовото бе, че отбелязахме гол. Трябваше вторият гол да го отбележим по-рано, за да си направим мача по-спокоен. Имахме проблеми в завършващия удар. Но това са наши стари проблеми. Най-вече ги превъзхождахме в ръст, но ние доста отбори превъзхождаме в ръст, пък не можем да отбележим. Не може до 80-та минута да оставиш мача в течението“, започна треньорът.

„Ноа е основен стълб, може би най-стабилният ни защитник. Ще се отрази на отбора. За 5 минути едва ли мога да мисля за стратегията срещу Лудогорец. Ще мислим допълнително“.

„150 мача не знам колко звучат, всяка победа е ценна. Не е важно аз колко победи имам, а Левски да печели“.

„Има предложения за наши играчи, Ноа е доста разконцентриран. Може би и заради това, неслучайно, получи картон. Продаваме, само когато цената ни устройва. Опитах се да говоря с Ноа и преди мача, но не съм се справил. Такива писания само разконцентрират. Можем да продадем всеки иначе. В четвъртък искам да видя играещ футбол Левски“.

„Ивелин е готов за 20-30 минути. Неговото име не трябва да ни принуждава а правим глупости и да го рискуваме“, завърши Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук