Мъри: Това, което трябваше да кажа на срещата, съм го казал! Каквото трябваше да кажа на Папазов, съм му го казал (ВИДЕО)

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, даде пресконференция преди мача гостуването на Ботев Враца в двубой от осмия кръг на Първа лига в неделя.

„Левски трябва да играе като Левски, да търси надмощие и да играе в подходящия за клуба стил. Утре имаме възможност да покажем това, на което е способен Левски. Общо взето, всички играчи са здрави, нямаме травмирани футболисти, всички играчи са в добро здравословно състояние, имаме още две тренировки, за да решим кои да са на терена, но като тактика и идеи сме готови. В интерес на истината, отборът на Ботев Враца значително подобри представянето си, новият им треньор, явно и на него се дължи подемът в играта, забелязвам и голям брой чуждестранни футболисти – отбор, който започна да играе комбинативно. Те заслужават своето внимание, но за мен е по-важно как ще играе Левски. Няма да зависи това какво направят те, ако ние играем на максимума си“, коментира Стоилов.

„Подробности от срещата – тя първо беше в клубен вариант, това беше взето като решение да не се дават подробности. Това, което трябваше да кажа на срещата, съм го казал. Каквото трябваше да кажа на Константин Папазов, съм му го казал“, допълни Мъри по отношение на срещата с привържениците.

„Във всеки мач се подхожда сериозно, има достатъчно време до Суперкупата, 3-4 дни са напълно достатъчни за възстановяването на футболистите на Левски – сега цялото ни внимание е насочено към мача с Ботев Враца, който е също толкова важен, колкото и този с Лудогорец. Продължаваме с регулярните срещи, които ги правим още от миналата година. Сега със сдружението „Левски на левскарите“ трябва да популяризираме още тези срещи с феновете. Левски ще бъде на пореден мач домакин, където и да играе в България“, заяви Стоилов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук