Константин Папазов, който подаде оставка като член на Надзорния съвет на „сините“ използва личния си профил в социалните мрези, за да сподели в публикация, че ще плати неустойката към италианската фирма Макрон до мача с Лудогорец за Суперкупата.

Ето какво написа Папазов:

„Благодаря за подкрепата на всички, които писаха и ми се обадиха. Не се сърдя на всички, които ме оплюха. Единственото нещо на света, което не може да бъде победено това е истината. Ще се наложи да я кажа и да приключат веднъж завинаги всички спекулации по темата.

На 09.06. 2020 преди мача с Локомотив Пловдив Любо Младежа ми се обади и категорично забрани и ни накара да прекратим договора с Макрон. Прави му чест, че никога не е отричал това. Причината беше съмнението, че Христо Василев- Плебея е замесен и има интереси в този договор.

Договора е бил подписан през декември 2019 от предишното ръководство, но никой не го е оспорил тогава. Допуснах огромна грешка, че не послушах Павел Колев и отидох да защитавам позицията на клуба в студиото на Спортал.

Там бях провокиран, ИЗЛОЖИХ се. Обещах, че няма да ощетя клуба. Език мой враг мой. До мача за Суперкупата ще платя парите, търся заем, кредит. Няма да оставя да ми петнят името.

За всички, които питат какво съм направил за Левски ще отговоря следното. Преди 26 месеца лично аз, сам с мои контакти в Гърция и с огромен късмет. Успях да прекратя договора на Мазурек без едно евро неустойка за клуба. Сумата, която имаше да получава до края на договора му беше 564 000 евро. Знаете колко струваха на клуба неустойките на Хубчев и компания и Насиру. Сметям, че постъпката ми е била нещо нормално и не било необходимо да се фукам с нея. Сега просто се налага да си пазя честта.

Големият проблем и злобата към мен започна от мига, в който Наско Сираков обяви, че 35% от акциите той ще даде на мен. Негово лично искрено решение от сърце. Той знаеше, колко безсънни нощи и колко разговори сме водили с него, за да спасим Левски. Заедно с още 10-ина човека от фенските организации и разбирасе Павел Колев.

Вярвам, че до 1.09.2022 ще успея, за да мога да седна на стадиона и изгледам дай Боже поредната прекрасна синя вечер. Само ЛЕВСКИ, за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ!!!!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук