Мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков откри разширения и модернизиран официален магазин на „ПФК Левски“. Събитието бе уважено от старши треньора на „Левски“ Станимир Стоилов, изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и изпълнителния директор на генералния спонсор на клуба Palms Bet Лъчезар Петров.

Футболистите от представителния отбор Пламен Андреев, Ивелин Попов, Георги Миланов и Филип Кръстев зарадваха посетителите с автографи и снимки. В обновения магазин се предлага пълният асортимент от официалната екипировка на „Левски“ и нови фен артикули. В магазина вече функционира и постоянна каса на партньорите от Eventim, на която ще се продават билети за двубоите на „сините“.

„Изчисления за приходите ще направим след първите няколко мача. Очаква се приходът от самия физически магазин да се увеличи поне два пъти. Пропуснатите ползи, когато хората не могат да влязат в магазина, са огромни. Всеки фен искаше тези промени да се случат. Левски е най-популярният клуб в България, винаги има поток от хора.

Доста беше важно това, защото искахме доста да разширим магазина от три години насам. За феновете беше важно, виждате какви опашки имаше на пътеходите. Искахме да го разширим, за да бъде на всички по-лесно. Има повече каси, да бъде по-просторен, има вече и нова стока, която съвсем скоро ще бъде видима. Тепърва ще бъде зареждането на магазина, в момента има целия набор от асортименти на първия отбор. Ние ще влезем и в дигиталния свят, тъй като ще вкараме програма, в която като влезете да снимате в самия магазин, ще виждате легенди на клуба, ще има и виртуална обиколка.

Вече в магазина ще има постоянно каса на Ивентим, така че нашите фенове ще трябва всеки път да влизат в магазина. Искаме да обърнем внимание и на социалните мрежи, ще ги увеличим, ще вкараме Тик-Ток, тъй като за момента не съм доволен от това, което показваме в социалните мрежи. Има какво да се работи, тъй като е необятно море, защото зад нас е най-голямата фенска маса“, коментира маркетинг директорът на Левски – Петър Петров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук