Легендата на Левски Стефан Аладжов даде своето мнение за ситуацията на „Герена“ след победата с 4:0 над Хебър, която последва студения душ от Хамрун.

„Хубаво е, че в срещата с Хебър отново публиката беше зад отбора, въпреки лошото време. След мача с Хамрун не е било приятно на никого, но привържениците отново бяха 12-тият играч. Сигурен съм, че и на футболистите им е болно. И аз съм играл в такива мачове. Добре е, че играчите се изправиха. Първото попадение падна трудно, чак в 38-ата минута, но всичко си дойде по местата. Станимир Стоилов направи много, откакто се завърна в Левски. Жалко е, защото всички се надявахме „сините“ да пробият в Европа, бяхме се вдъхновили, но какво да се прави. Стискаме палци да продължат нещата да се подобряват. Отложените срещи ще са тежки. Те са срещу добри отбори. Момчетата ще се изправят и всичко ще дойде на мястото си. Предполагам, че направиха първата стъпка след шока от малтийците. Сега идва гостуване във Враца, а после и мач за Суперкупата. По мое време, след такива тежки загуби, независимо дали в евротурнири, или шампионат, по една седмица си стояхме вкъщи и не се показвахме навън. Няма обяснение, чакаш да дойде следващата среща, за да измиеш петното“, започна Аладжов.

„Не искам да съм срещу Ники Михайлов. Левски трябва да има още двама вратари, защото ако се контузи Пламен Андреев – няма кой да пази. Пламен с мачове ще набере нужната скорост, добър вратар е. На пейката няма да стане. Оттам нищо не се е получило. Трябва да трупа мачове, да израства. Но трябва да се търси и още един вратар. Ако „сините“ вдигнат на 1 септември Суперкупата на страната – ще вдигнат и самочувствието си. Освен това ще зарадват тази невероятна публика. Много ще е важно и феновете ще продължат да пълнят трибуните. Важен психологически момент ще бъде този мач с „орлите“, стискам палци, дано да се случи. На този етап е рано да се говори за титлата, трябва да се гледа мач за мач. Така някои прескачаха малтийците и видяхме какво стана. Не бива да прескачаме нещата“, завърши рекордьорът по мачове за Левски.

„Мач телеграф“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук