На 24 август 2022 година в 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за мача за Суперкупата на България между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, който ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 1 септември от 20:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim – бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси организирани от футболните клубове, за което ПФК Лудогорец и ПФК Левски допълнително ще уведомят своите привърженици.

Символичен домакин на срещата е ПФК Лудогорец, като привържениците на отбора ще имат на разположение блок 9 на Сектор „А“ и сектор „Лъвчетата“ между сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“. Билети за привържениците на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани за влизане на стадиона.

Привържениците на ПФК Левски София ще заемат места в Сектори „А“, „Б“ и „В“ на спортното съоръжение.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „А“ VIP: 100 лева
Сектор „А“ ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лева
Сектор „А“: 35 лева
Сектор „В“: 25 лева
Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук