Веднага след реванша с Хамрун, Мъри каза нещо много важно. „Аз след мачове не говоря, защото мога да кажа нещо, което е породено от яда ми и може да обидя някого. „Ето това е точният човек, който знае кога и как да се държи. Въпреки двете елементарни индивидуални грешки, ако беше друг треньор, щеше „да хока, да вика.. „, а Мъри обясни всичко спокойно на тъжните фенове.

Последните 8-9 месеца Левски изгради стил на игра. Хората се радват на играта. Такъв стил Левски не е имал от времето на… Мъри при първия му престой в клуба като треньор. Последните месеци, с играта си отборът върна хората по трибуните и ги накара да мечтаят… И с право! В нито един от мачовете си през последните 8-9 месеца отборът не е играл по-слабо от съперника си, напротив, Левски е отборът, който води играта, който играе футбол и на нас феновете ни е кеф да го гледаме. И в мачовете с Лудогорец за Купата, и в този срещу ЦСКА, и в тези срещу ПАОК и сега срещу Хамрун отборът на „сините“ е този, който играе повече футбол, води играта и създава положения. Да, във футбола е нормално да губиш, дори и да играеш по-добре, такъв беше и мача с Хамрун Спартанс от Малта, в който на практика няма малтийци, а добре селектирани играчи, даже някакъв играл 4 години в Лацио, някакви бразилци и т. н., но и в двата мача Левски беше по-добрият отбор, въпреки резултата.

Сега Станимир Стоилов ще продължи изграждането на стила си, подобряването на играта и във всеки мач Левски ще продължи да радва с играта си. Това е истинската победа, независимо, че понякога резултатът ще бъде негативен, но пак ще си надиграл съперника си, пак ще си създал повече положения, пак ще си радвал окото. Вчера през първото полувреме си викам: – Гледай колко хубаво играем, как си я продаваме, как създаваме положения, та ние заслужавахме да поведем още в първата минута, но Роналдо се размина с топката… Има надежда, виждаме игра, динамика, движение, бързина, това е футболът. Благодарим ти Мъри, че ни го даваш и подаряваш, продължавай да правиш добри игри, а резултатите ще дойдат, ще продължим да побеждаваме и да надиграваме съперниците си.. Това е истинската победа!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук