Левскари, това е Вангелия Йорданова Милушева от с. Кавракирово, община Петрич. Тя е на 32 години, майка на две прекрасни момченца на 4 и 2 г., съпруга, сестра и дъщеря.

Допреди няколко месеца живота на Ваня протичаше напълно нормално, докато през месец декември 2021 г. претърпява операция, а диагнозата, която чува е муцинозна кистична неоплазма на черния дроб. Това е доброкачествен тумор, който за съжаление прогресира доста бързо и в момента обхваща около 50% от черния й дроб. Ако обхване целия черен дроб, то ще се наложи трансплантация. Лекари в Турция дават голяма надежда на Ваня, че няма да се наложи да се подлага на трансплантация, но само ако до 2 седмици се извърши втора операция и тумора бъде отстранен. Сумата за така необходимата и неотложна операция е непосилна за Ваня и нейното семейство.

„Blue Boys“ Петрич организират благотворителен търг в помощ на Ваня. Футболисти от всички отбори се свързват с фен клуба на Левски ,за да дарят фланелките си на търг и да спасят Вангелия, която е майка на 2 прекрасни деца До момента в търга са се включили Ивелин Попов, Мартин Луков, Тодор Неделев, Тони Тасев, фенове на „сините“, които желаят също да помогнат с тениска на Лацио, фланелка от мача с ПАОК подписана от Мъри Стоилов, Билал Бари, Роналдо, Сонко Сундберг, Уелтън, Келиан Ван дер Каап. Екипът на gerena.bg забеляза също така, че фланелката на Тодор Неделев е спечелена на търг от самия Мартин Луков. Адмирации към хората, които са решили да се включат в търга и да помогнат на Ваня, за пореден път се доказва, че цветът няма значение, когато става въпрос за човешки живот. Призоваваме всеки, който желае да помогне на Ваня и семейството и да се свърже с „Blue Boys“ Петрич или да дари средства по банков път .

Дарителска банкова сметка: BG62FINV91501317633042. Титуляр: Вангелия Милушева

Автор: Ремин Халилова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук