Приказката на Мъри е като старата любов, ръжда не хваща, но с новите прийоми и старите нрави Мъри ни върна в най-доброто разположение на духа. Да спечелиш Купата на България с един „фалирал“ отбор, да елиминираш четвъртфиналиста за Купата на конфедерациите, отстранил отбори като Гент Белгия и Мидтиланд Дания, да накараш двама от най-добрите играчи на съперника да си изпуснат нервите и да получат червени картони… е, няма как да не си голям футболен познавач, такъв какъвто е Мъри.

Станимир Стоилов направи няколко много важни неща, първо вдигна клуба на крака, накара хората да повярват отново и отново да заобичат Левски, накара хората да помагат с каквото могат и най-важното, накара ги да мечтаят.. Мечтите наистина са най-силни, мечтите карат хората да са щастливи, да мечтаят за нова кола, за красива жена или нов дом… Днес обаче ние мечтаем за друго, мечтаем, че Левски отново може да разказва приказки, такива каквито ги разказваше срещу Оксер, Марсилия, Динамо Букурещ. Артмедия Петражалка или Удинезе, през онези красиви и славни времена, когато тимът четвъртфинал игра срещу немския Шалке, който си отиваше, ако не беше съдията Майк Райли… Днес Левски е отново силен, отново може да разказва приказки с автор Станимир Стоилов….

Благодарим ти, Мъри, очакваме новите страници в приказната книга… Очакваме отново да сме щастливи и да слушаме, слушаме, и да се успиваме… като в приказките…

Автор: Станимир Бакалов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук