Една от най-големите и влиятелни „сини“ фракции – „Ултрас Левски“ – и през новия сезон ще подкрепя отбора от Сектор „А“ на „Герена“. Имаше вариант тя да се завърне в Сектор „Б“, но това няма да се случи поне през този сезон. Ето какво написаха от „Ултрас Левски“ на страницата си във Фейсбук:

Левскари, днес се дава началото на един сезон, който ни кара да тръпнем в очакване, изпълнени с много надежди! Сезон, в който трябва да се завърнем в борбата за титлата. Сезон, в който се завръщаме в Европейските клубни турнири. Сезон, в който ще защитаваме наскоро спечелената Купа на България. И най-вече сезон, в който трябва да направим решителните крачки към окончателно финансово спасение на клуба ни и полагането на стабилни основи за много по-добро бъдеще.

Всичко това минава през силна и безрезервна подкрепа към отбора! Призоваваме за масово участие в кампанията “Всички заедно”, чрез закупуване на абонаментни карти, подновяване на членските карти, изкупуване на официалните екипи и най-вече за неистова подкрепа от трибуните и пълни стадиони навсякъде, където играе Левски!
И през този сезон на домакинските мачове нашата организация ще подкрепя отбора от Блок 5 в сектор А на стадион “Георги Аспарухов”. Нека всеки мач на Герена се превърне в празник за сините привърженици, а ние ще допринесем с каквото можем за това! Всички за Левски!

САМО ЛЕВСКИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук