Поставиха осветление на паметника на легендарния Георги Аспарухов – Гунди, който се намира пред стадиона на Левски, носещ неговото име. Генералният спонсор на клуба е осигурил всички нужни средства за поставянето на лампите.

На церемонията, която съчета и поклонение пред паметта на феноменалния футболист във връзка с годишнината от смъртта му на 30 юни, се събраха привърженици.

Между тях бяха Олег Ковачев, Илия Луков и други фенове на синия отбор. Наско Сираков, собственик и главен мажоритарен акционер в клуба, присъства на церемонията и благодари за инициативата, като уточни, че това е поредният жест, който свидетелства, че синята идея е кауза за тях.

В емоционална реч Олег Ковачев разказа за вдъхновението, което му дава личността на Гунди.

„За нас, като генерален спонсор на Левски, е удоволствие да дарим осветлението на това свято за всеки левскар място – паметника на Гунди. Благодарим на всички за всеотдайността, а ние ще съдействаме синята идея да достигне до повече хора“, каза изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски – Лъчезар Петров.

Заедно с големия син на легендата Иван Вуцов – Руслан, Лъчезар Петров показа икона на Свети Георги Победоносец, която Руслан Вуцов ще предаде на Лита Маркова, съпругата на Георги Аспарухов. Тя не успя да присъства на церемонията, но предаде благодарности към всички присъстващи за жеста. Вуцов благодари от нейно име за благородния жест и уважението към нейния съпруг.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук