Бившият член на Управителния съвет на Левски – Ивайло Цветков-Нойзи стана член на сдружението „Левски на левскарите“. Той се надява, че още повече хора подкрепят клуба по този начин.

„Сега клубът е много променен и това е, защото Мъри Стоилов е изпреварил времето си. Нещата се случват, ето и сдружението, то е хъб и обединител на левскарщината. Без отчетност и прозрачност няма смисъл да се сдружаваме. Имало е в предни години злоупотреби. Не съм сигурен, че е възможна синя лустрация. Скептичен съм, а и не съм сигурен дали това е нужно.

Едва ли документално може да се докаже каквото и да било. Въпросът е бъдещето. Гарантирам, че откакто Сираков взе акциите, има отчетност стопроцентова. Ако има някаква доза скептицизъм към това сдружение, е поради грешното управление на клуба през последните години. Но това е една от задачите – всеки фен да намери за себе си основание да се включи.

Опит за наподобяване на немския модел. Дано повече хора повярват и подкрепят по този начин клуба. Моделът „Бащица“ е порочен. Но досега други клубове у нас, като че ли не се осмеляват да тръгнат по пътя на левскарите. Жив и здрав да е Мъри Стоилов“, каза Нойзи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук