Левски не бива да се подценява. Това потвърди бившият играч на “сините” Жерсон Кабрал, който предупреди ПАОК чрез SDNA.gr. Крилото изкара два сезона на “Герена”, а в момента се подвизава в южната ни съседка, където защитава друга синя фланелка – тази на Йоникос.

“Думата, която описва клуба е – удивителен. Това е много голям отбор, особено за Балканите. Имах много добри моменти, разбира се, имаше и проблеми, но там ми беше хубаво”, заяви Жерсон.

Според него най-голямото оръжие на “сините” са феновете им. “Знам, че могат да дадат тласък на играчите, които да покажат с 20% повече от възможностите си. Това обаче важи и за ПАОК, най-вече в европейските мачове. Феновете на отбора направиха разликата с Аякс”, каза още Кабрал.

Той обяви, че още пред очите му са и гневните съобщения, които е получил братовчед му Гари Родригес (също бивш играч на Левски б.р.), след като стана ясно, че има шанс да играе в Олимпиакос.

Крилото смята, че предимството на гърците е и в опита, който натрупаха в последно време в Европа. “Левски оцеля и в момента бавно се завръща на мястото, където е бил”, завърши той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук