Вчера един от най-обичаните от феновете чужденци, играли в Левски – Далибор Драгич, навърши 50 години. Любимецът на Сектор Б сподели своето мнение за случващото се на „Герена“.

„Много хора от България ми се обадиха за празника. Трогнат съм. От някогашните ми съотборници в Левски ме поздравиха Топчо, Илиян Стоянов, Пантелич“, – похвали се босненецът, който от 6 години живее в Нови Сад.

„Не съм предполагал, че ще стана такъв левскар. Разбира се, че продължавам да следя какво става с отбора. Със сина ми дойдох и гледахме финала за Купата срещу ЦСКА с феновете. Това, което видях и изживях, беше нещо невероятно. Хората около мен се прегръщаха и плачеха от радост. Щастлив съм и затова, че нося късмет на Левски. Когато съм дошъл на стадиона, все побеждаваме“, обясни той.

„„Сините“ възкръснаха при Мъри. Не искам да обиждам всичките ни треньори преди това, но Стоилов е нещо друго. Разбира си от работата, а и е много добър и честен човек. Когато аз дойдох в Левски, си личеше, че ще стане голям треньор и това е неговата професия. Научи много неща от Люпко Петрович. Направи ми впечатление, че откакто Стоилов пое Левски, по-силната част ни е защитата. На финала стояхме перфектно в отбрана и не дадохме на ЦСКА никакъв шанс. Браво и за смелостта му да заложи на Пламен Андреев. Не знам някъде в Европа вратар на 17 години да е извел отбора си на финал за Купата с капитанската лента срещу вечния съперник. От защитниците много силно впечатление ми направи човекът, който играе с номера, с който аз играех навремето – 23 – Сонко Сундберг.“

„За съжаление ПАОК беше най-трудният възможен съперник. Дано да са в по-ранен етап от подготовката си и да ги хванем неподготвени. Не мога да дам прогноза, но ако слушат и изпълняват указанията на Мъри имаме шансове. А в първенството съм сигурен, че до последно ще сме в борбата с Лудогорец“, завърши Далибор Драгич.

„Мач телеграф“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук