Георги Миланов: Няма да е лесно, но ще сме по-силни от миналата година (ВИДЕО)

Звездата на Левски – Георги Миланов – даде интервю пред клубната телевизия на „сините“. Ето какво сподели той:

„Имахме малко време да отпочинем след тежкия лагер да отпочинем физически и психологически. Щастлив съм да видя съотборниците си и да тренираме преди тежкия сезон, който ни очаква.

Доволен съм, че съм съотборник с Попов. Хубаво е, когато такива футболисти се върнат в първенството. Той е с голяма кариера и опит. Имаме още един опитен човек в отбора така. С него и Ники в момента сме най-опитни. Трябва да направим добър екип. Беше ми странно да играя с други екипи, но за националния е чест и отговорност да играя. Дадох всичко, но не се получиха добри резултати. Сега се настройвам на вълна „Левски“. Щастлив съм съм да съм в България на подготовка. Времето е хубаво и съм приятно изненадан. В тия 10 дни ще свършим една добра работа, не се съмнявам.

Старши треньорът иска повече от нас, нормално. Винаги е трудно, когато си на върха да дадеш още 1 крачка. Ние сме професионалисти и добри момчета. В момента треньорът цели по-голяма конкуренция с попълненията. Няма да е лесно, но ще сме по-силни от миналата година.

Изключително тежък съперник е ПАОК. Радвам се, че играем срещу такъв отбор. Преди 2 години играх срещу тях с моя отбор в Унгария, победихме ги 2 пъти. Ще има страхотна атмосфера. Ще бъде невероятно. Надявам се всички да са здрави, ще е трудно, те са фаворитът. На привържениците пожелавам да са толкова силни, колкото бяха досега. Ако сме обединени, много трудно можем да бъдем победени“, коментира Миланов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук