Капитанът на Левски – Николай Михайлов – сподели мнението си за това как протича подготовката на отбора и какво очакванията си от новия сезон.

„Всичко е нормално, условията се перфектни да се подготвим, да направим ползотворна подготовка. Националите имахме 5-6 дни почивка да презаредим батериите. Никой не е излизал от форма, което е важно. Чувствам се добре. Всички сме здрави. Започваме да работим, да окомплектоваме отбора, тактически и физически, има достатъчно време да надградим и да изглеждаме още по-добре.

Казах, че не ме интересува как, но искам да спечелим Купата заради нашите фенове. Беше уникален момент и емоция след толкова много години да донесем трофей на „Герена“. Сега очакванията ще са още по-големи. Имаме тежък съперник в Европа. Започва и първенството. Имаме и Суперкупа. Има доста неща, върху които да се борим и концентрираме. Има хора, които си тръгнаха. Има и нови футболисти, които трябва бързо да навлизат в колектива – това е наша основна рола на по-опитните – да ги ориентираме бързо в ситуацията. Мисля че няма да има никакъв проблем. Дай Боже всички да сме здрави след подготовката, да стартираме добре в първенството, след това Европа и да си вървим последователно напред.

ПАОК е тежък съперник. Имат голям бюджет. Имат добри играчи. На много високо ниво. Ние се завръщаме след доста години в Европа. Надяваме се да направим добър резултат, особено пред нашите фенове. В два мача всичко може да стане. Трябва да сме перфектни, за да излезем победители след двата мача.

Моите цели са да съм здрав, да помагам на Левски, да правим по-добри игри, да трупаме сухи мрежи. Левски е над всичко и всички се стремим да помагаме на Левски. Мисля че направихме стабилни 6 месеца, сега трябва да затвърдим това. Надявам се новите да вдигнат нивото и класата на отбора, да отбелязваме още по-леко голове, защото имахме затруднения с това. Оттук-нататък по-малко интервюта, повече съсредоточаване на терена. Всеки да знае какво трябва да прави, да се развива и да дава максимума си за това Левски да бъде там, където трябва.

Знам, вярвам и се моля да имаме още много приказни моменти, както края на сезона, заедно с нашите фенове. Без тях ние сме заникъде. Благодаря им от името на целия на клуб. Надявам се да трупаме победи и хубави моменти през новия сезон“, заяви Михайлов пред клубната телевизия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук