Попето: Винаги е приятно да се работи със Станимир Стоилов! Чувствам се страхотно (ВИДЕО)

Първото ново попълнение на Левски през летния трансферен прозорец – Ивелин Попов – сподели впечатленията си обстановката в отбора.

„Обстановката е много добра, много приятна за работа. Чувствам се наистина страхотно и зареден с положителни емоции.

Няма нищо непознато. Много хора познавам, с други тепърва ще се опознаваме, но всичко върви страхотно.

В Балкана се води доста добра подготовка. Климатът е добър, приятно се тренира, терените са в добро състояние. Радвам се, че повече вали и теренът е по-бърз.

Винаги е приятно да се работи със Станимир Стоилов. Когато се работи, се работи. Той обича да се майтапи с футболистите. Много добре и много лесно се работи с него.

Казвам на юношите, че за тях на тази възраст да са в Левски е голям шанс и им давам съвети да работят много повече на тренировки и после на мачовете. Да се развият след време като футболисти в по-големи отбори. Приятно съм изненадан от тях, направиха ми добро впечатление.

Треньорът повтаря постоянно, че целите на Левски трябва да са най-високите. Аз не се разграничавам от това. Да мине жребият и стартираме.

Очаквам дебюта си. Подготовката е време, в което трябва да натрупаме кондиционно и игрово да се усъвършенстваме за официалните мачове“, заяви Попето пред клубната телевизия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук