Страхотен празник се получи! Надявам се да се превърне в ежегодна традиция. Имаме късмета Левски да е създаден в празничен майски ден, който предполага хубаво време и настроение. Днес участвах като един от доброволците, които бяха гидове на обиколки на стадиона, които се организираха за първи път. Участваха по 25 човека във всяка група. В нашата бяхме гидове с Пепи Ганев.

Честно казано се изненадах много приятно от интереса и ентусиазма на хората. Започвахме от тунела, съблекалните, съдийската и треньорската стая, след това фитнес. После групата се дели на два отбора и излиза на терена, като пускахме от телефоните химна, а хората пееха и скандираха. Отвън съвсем спонатанно ги посрещаха с левскарски песни другата група, която вече се намираше в президентската ложа. Имаше снимки с шампионския трофей от 2009 г. в тунела. След това покрай сектор Б, ВИП-ложите, президентската ложа, Скай боксовете, ВИП паркинга, където се провеждат и общите събрания на клуба. Кратка беседа на всяка от точките, на които спирахме. Нашите групи (направихме три тура) бяха ощетени от това, че в две от другите участваха истински енциклопедии като Пепи Димитров и Румен Пайташев, но пък имаха предимство, че Пепи Ганев можеше да разкаже за някои детайли от навиците на другите шефове по време на мач.Направо съм приятно изненадан от ентусиазма на участниците и мисля, че в тези турове има много хляб.Билетите важаха и за музея, където хората отиваха да продължат обиколката. Иначе ми направи впечатление колко много семейства с деца имаше днес и това е ваксата. Ако Левски инвестира в това да привлича и забавлява семействата, това ще вдигне нивото много. Особено на финансите.

Сдружението също потръгва добре. След всяка обиколка минавах през офиса и беше пълно с хора. Това е пътят и трябва смело да се върви по него. Останалото го казаха Сираков – за мен най-доброто му слово, откакто е президент на Левски, Стоилов и по много емоционален начин Ивков. Няма смисъл да го повтарям. Да се измъкне Левски от Спартак и спартакистите ще бъде голяма, но пък историческа задача. Ще ни залива и злобата на припознавачите. Но връщане назад няма.Само Левски! Велико е да си левскар!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук