фанзивният халф на Левски – Филип Кръстев, беше избран за Играч №1 срещу Славия. Юношата на „белите“ призна, че Славия остава неговият дом и обича отбора, но феновете на домакините го засипаха с псувни по време на интервюто. Причината за това беше радостта на Кръстев след отбелязания от него гол на стадион „Александър Шаламанов“.

„Съжалявам, че се израдвах. Целият мач беше много нервен и се получи емоционален мач. Успяхме да вкараме в последните минути. Разбира се, че беше по-различна тази среща. Обичам Славия, в моето сърце е този клуб и ще бъде мой дом. Тези хора, които ме обиждат по трибуните, не са Славия. Легенди са Шаламанов. Славия не са тези хора, а тези, които работят в клуба. Винаги ще бъда славист и е обичам този клуб. Всеки, който е тук и работи за клуба, ме обича, както и аз тях.

Беше тежък мач и Славия ни затрудни. Ние не бяхме на нашето най-добро ниво. Мисля, че има развитие и се говори по въпроса дали ще остана в Левски. За мен ще е добре да остана, тъй като тук може да се развивам. Нищо не е сигурно засега“, заключи Кръстев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук