Левски представи първото ново попълнение за следващия сезон Ивелин Попов. „Първия контакт го осъществихме със старши треньора Станимир Стоилов през ноември месец. Не е имало никакви колебания дали да приема предложението. Крайния отговор го дадох в края на март или началото на април. Минаха около 17 години.

На 17 години мислиш по различен начин. Тогава може би съм искал да ми се даде по-бързо шанс. Когато си млад, бързаш и кръвта ти кипи. Мислиш, че всичко, което хвърчи, се яде“, започна Попето.

„Мисля, че съм извървял своя път удачно. Левски ще продължава да го има вечно. Връщам се с амбиции и мотивация Левски да е много силен отбор. Да печели титли, купи и да играе в Европа. Имам амбиции да се доказвам на ръководителите. Като дете винаги съм се възхищавал на тези хора, докато гонех топките. Имам много приятели левскари, които ме запознават как стоят нещата отвътре. Човек срещу Лудогорец е имал два билета и е искал да ги подари на някого, но феновете са искали да си купят билети, за да подкрепят клуба. Искам и аз да дам нещо на Левски. През годините съм си подредил къщичката така, че когато се завърна в Левски да не бъда зависим от заплата. 12 години в чужбина ставаш войник и тук ще продължи да е така. Аз съм родител, мъж и съпруг. Влизам с ясната идея, че тук имам повече близки и приятели“, продължи Ивелин Попов.“Всички са щастливи. Не искам да плача, но като говорим за Левски, то ти трепва под лъжичката.

Не искам да плача, но всички са щастливи. Много пъти съм казал, сменил съм много треньори, но съм казал, че от Станимир Стоилов съм научил най-много. Съдбата си знае работата и се радвам, че така се случи. На нито един пост не отстъпваме на другите отбори. Всички виждате, че Левски е в една прекрасна серия от победи. Надявам се и съм сигурен, че през следващия сезон Левски ще изглежда още по-добре. Оферти имах и то няколко. Със сигурност всички знаете, че финансовото състояние на Левски не е цветущо. Не съм разглеждал офертите. Взехме решение, че трябва да се завърнем в България. Когато Станимир Стоилов ти се обади, е чест.В чужбина съм играл на всяка една позиция без централен защитник. За Левски ще направя всичко, дори повече. Все още не се знае с кой номер ще играя. Други отбори от България не са ме търсили“, каза още той.“Мисля, че съпругата ми няма намерение да се връща на сцената. Моят глад е много голям. Искам да сбъдна своя мечта и мечта на семейството си. Имам стотици приятели, които искаха да дойдат тук. Аз съм длъжен и искам да има купи, титли и радост. Понякога във футбола любовта и позитивната енергия значат много повече от парите. Най-радващото е, че по-младите искат да прогресират и да се изграждат като футболисти. Винаги съм отворен за съвет и помощ. Футболист е едно, треньорството е съвсем различно.

Аз най-много обичам да играя в средата на терена, но през годините треньорите са ме пускали на други позиции. Всеки треньор преценява сам“. „С ЦСКА Москва играхме. Имах неизлекувано разтежение в десния прасец и не бях възстановен. В 20-ата минута се получи едно разтежение. Докторите казват, че максимум до 4 седмици всичко ще отмине. Искам да благодаря на клуба си Сочи. Влязоха ми в положение и се разбрахме да ме лекуват в България, за което съм им признателен“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук