По 15 лева на месец да бъде членство в новото сдружение „Левски на Левскарите“. Тази сума е обсъждана от водещите фактори. За това намекна президентът на Несебър и отявлен привърженик на Левски – Недялко Москов.

„Страхотна идея, няма по-хубава от нея. 15 лева на месец са доста малко за доста левскари, които могат да си го позволят. Скоро се видях с г-н Сираков. Той доста положително настроен към тази идея, аз – също.

Не само ще участвам, а на г-н Сираков ще му гарантирам 200 човека, които ще накарам да участват. Като личност, която има позиции, имам приятели левскари, ще ги убедя да участват. Аз и моето семейство ще участваме. И ще намеря 200 човека. Това трябва да направи всеки левскар, във всеки регион. Няма по-хубава идея. Отиваме, гласуваме, отиваме на изборите, както е Барселона. Там например, ако 10000 души осигуряват 2 милиона, президентът, който са избрали, трябва да осигури също 2 милиона. Така искат да го направят и в Левски. Страхотна идея. Колкото по-бързо стане, толкова по-добре. 15 лева на месец са нищо“, коментира Недялко Москов в предаването „От воле“.

Припомняме, че сдружението бе учредено през миналата седмица – на 4 май. Крайната идея е то да вземе мажоритарния пакет акции на столичния гранд. В момента те са притежание на клубната легенда Наско Сираков.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук