По принцип мачове между Станимир Стоилов и Илиян Илиев могат да носят само удоволствие за ценителите.Още по-сладко е, когато Левски стига до победата. Като очаквания се надявах да не загубим, защото се стига момент от сезона, в който вече има и тактика, и стратегия. Има мачове, които, ако не спечелиш, трябва поне да не загубиш. Защото ще е грехота този отбор да не играе в Европа. Това е смисълът на европейските турнири за отборите – да бъдат там тези, които са добри и които наистина има накъде да се развиват. В това отношение нещата не са приключили и Черно море и Ботев Пловдив също имат отбори, които заслужават да играят в Европа.

***Според мен в съвременния футбол добри са тези отбори, в които двата бека могат да вкарат гол. Това казва всичко за Левски, мисля. Няма смисъл да давам пример с Ливърпул – Алекзандър-Арнолд и Робсъртсън, нали?

***Черно море е добър в това да те неутрализира, да създаде няколко положения и да те бие. Но все си мисля, че малко и съдиите трябва да полагат усилия. Двойката Панов трябваше по-рано да има жълт картон. Не, че щеше да допусне втори, но отрано ще е внимателен. За Сердюк си мисля, че явно има някакви мокри сънища с Николета Лозанова и заради това влиза така на Ники Михайлов. Друго обяснение вече нямам. Нямам обяснение и как ВАР не го гледа и не бе изгонен, още повече, че видяхме на „Герена“ какво се случи.

***Всеки отбор може да бъде притиснат. Но добрият отбор не се стряска. След гола Левски показа, че е добър отбор.

***Доста пъти казах вече „добър отбор“. Ами съдбата е в ръцете ни, за да се върнем в турнирите и да има едно страхотно лято с пътувания за всички ни.

***Иска ми се да заровим томахавката с Илиян Илиев. Той е добър треньор и велик играч на Левски. Нормално е у него да има спортна злоба. Само такива играчи заслужават да играят в Левски, защото и на доста мекотели се нагледахме в последните години. Най-нормалното е един треньор или играч да иска да спечели даден мач и да се докаже, може някога да си изпусне нервите и да пресоли манджата. Но за мен Илиян беше един от великите футболисти на Левски, които съм гледал и се надявам левскарите да сме великодушни. А и никога не е причинявал нещо на клуба, подобно на Хубчев например. Подкрепяйте Левски! Мъри е великан!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук