Играчът на мача в срещата Черно море – Левски, а именно Николай Михайлов, даде своето мнение за победата на неговия тим над „моряците“ с 1:0. 

„Най-важното беше да вземем трите точки. И двата отбора се борим за Европа. Взехме жизненоважни три точки и сега се концентрираме към финала в неделя. От моя лична гледна точка, атмосферата беше страхотна, но за мен е мач като мач. След грешната стъпка на Ботев Пловдив се приближаваме към нашата цел. Трябва да зарадваме феновене ни в неделя. Изживяха големи мъки в последните години и заслужават радост“, започна вратарят на „сините“.

„Чувствам се добре след подготовката в Турция. Близо съм до оптималната ми форма, но след още един лагер ще съм по-добре. Те имаха своите шансове, ние нашите. Правим нещо добро и позитивно тук“.

„Днес мислих изцяло за неделя, ако трябва да съм честен. Коментирахме с момчетата, че трябва да вземем финала – няма значение с каква игра и по какъв начин, просто трябва. Шапки долу към всички фенове, ще създадат уникална атмосфера. Видяхте как изкупиха билетите за 15 минути. Надявам се да стане един хубав мач и ние да вдитнем трофея“, завърши Михайлов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук