Мъри: Би било притеснително да свалим нивото. Това са ми притесненията за утре (ВИДЕО)

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов, подчерта, че утрешният сблъсък на „сините” с „Ботев“ (Пловдив) е от изключителна важност за тима.

Специалистът изрази притеснения, че все още в тима цари еуфорията от класирането за финала за Купата на България, а това може да изиграе лоша шега на отбора му.

„Винаги съм против дългите паузите. За мен не е добре да имаш дълги паузи. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Наложи се да почиваме повече, но се надявам, че емоционално сме заредили батериите. С оглед голямата емоция преди седем дни, дано сме я преодолели ида мислим за първенство”, сподели Стоилов

„Имам сериозни притеснения от това, че се коментира изцяло финала. Постоянните разговори за финала, билети, места. Опитвам се да обясня на играчите – да финалът е предизвикателство, но той трябва да бъде забравен до края на първенството. Има възможност да загубим една от възможностите за евроквоти”, каза още той.

„Изправяме се срещу един традиционно труден противник. През тази година направи добри неща. Отбор, който е на трето място и играе комбинативен футбол. Идеален момент да продължим да подобряваме играта си. Най-голямото притеснение за мен е да понижим игровия си облик или ритъм. Няма да е страшно да загубим точки, но би било притеснително да свалим нивото. Това са ми притесненията за утрешния мач. Вчера около 16 часа получихме официалното становище от СТК за финала за Купата. Очаквам всякакви изненади. Нищо не може да ме изненада в България. Тук всякакво нещо е предпоследно. Никога няма да се вземе решение за феновете, за футбола. Нямаме претенции за дата. Може да се играе на 14-ти, в събота, може и на 11-ти. Единственото неудобно за 11-ти е, че е работен ден.  В никакъв случай не съм съгласен мачът да е на 15-ти“, сподели още специалистът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук