Вратарят на Левски, Николай Михайлов, остана доволен от запазената сиха мрежа по време на нулевото реми с ЦСКА в дербито. Той обаче съжали за пропуснатите шансове в нападение. Стражът призна, че късата скамейка е изиграла роля след тежкия мач в Разград. 

„Мисля, че в този мач се беше натрупала умора след мача с Лудогорец. Казвах, че напролет ще сме силни и това се потвърди. Мисля, че през лятото ще сме още по-силни, след като подсилим конкуренцията. Видяхте, че имаше дебютанти на скамейката, излезе днес Миланов, който имаше здравословни проблеми. Ротацията не е налице. За мое щастие запазихме чиста мрежа, но не успяхме да отбележим“, започна вратарят.

„Неприятно е да сме без Мъри Стоилов. През седмицата обаче работихме доста, така че до голяма степен изпълнихме указанията. За жалост нямаше много ситуации, имаше напрежение. И двата състава искаха да бият. Сега трябва да гледаме към Лудогорец, за да стигнем до финала. Феновете го заслужават“.

„За мен рекордът е голяма чест, защото те се държаха от баща ми и дядо ми, лека му пръст. Моментът е специален за мен. Цялата ни фамилия е от Левски и се надявам да продължа със силните игри. Важно е обаче да сме солидни като цяло отзад и да трупаме точки“, завърши Михайлов.  

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук